SariHei,

Kiva kun löysit tänne!

Olen 42 -vuotias kahden kouluikäisen tytön äiti, uusperheen poikien bonusvanhempi, terveydenhoitaja/sairaanhoitaja ja personal trainer. Viimeisimpänä opintoina olen opiskellut pedagogisen pätevyyden. Olen helposti lähestyttävä, avoin, iloinen, herkkä, lempeä, rauhallinen, kunnianhimoinen, pohdiskeleva ja sosiaalinen.

Matkani yrittäjäksi on monen tekijän summa. Työskentelin parikymmentä vuotta hoitoalalla ja viimeiset kymmenen vuotta perheiden kanssa, äitiys- ja lastenneuvolassa. Terveydenhoitajan työ neuvolassa oli erittäin monipuolista ja vaihtelevaa, mutta halusin lähteä syventämään liikunnan osaamistani. Opiskelin työn ohella liikunnan ammattitutkinnon ja personal traineriksi.

Haluan tarjota asiakkailleni aikaa, empatiaa, yksilöllisempää ja konkreettisempaa ohjausta, joustavat tapaamisajat, sekä antaa tukea raskausaikaan/synnytyksen jälkeiseen aikaan. 

Oma yritys on toteutunut haaveeni; Perheiden, isien, äitien sekä odottavien ja synnyttäneiden äitien terveyden edistämistä. Haluaisin, että kaikki saisivat kokea oman ainutlaatuisuuden lapsensa vanhempana, saada keinoja miten jaksaa arjessa ja voida paremmin. Haluan toisaalta myös auttaa vanhempia ennaltaehkäisemään uupumista ja sairastumista. Monet äidit ja isät kokevat riittämättömyyttä vanhempana jossain vaiheessa. Monenlaiset vanhemmat voivat kokea väsymystä eikä se tarkoita, että olisi huono vanhempi. Lapsi menee usein oman hyvinvoinnin edelle. Lapsesta täytyy toki pitää huolta ja lapselle antaa aikaa, mutta täytyy muistaa pitää itsestään myös huolta. Vanhemmat, jotka voivat hyvin jaksavat pitää myös paremmin lapsestaan huolta ja keskittyä häneen. 

Liikunta on pienestä asti kuulunut elämääni luontoliikkumisen, ryhmäliikunnan, juoksun, kuntosalin sekä hyötyliikunnan kautta. Terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat ovat kiinnostaneet minua aina.

Lapsiperheen arki saattaa tuntua ajoittain sumuiselta ja suurelta selviytymiseltä. Elämäntilanteet vaihtelevat meillä kaikilla ja apua voi pyytää. Monet asiat ja ajatukset lapsiperhe-elämässä voivat olla hämmentäviä ja aiheuttaa "huonon vanhemman" -fiiliksen. Kaikesta ei tarvitse selviytyä yksin, sillä voin olla tukenasi haastavalla, mutta ihanalla matkallasi vanhempana.

Mielestäni liikunnan pitäisi olla mielekästä, motivoivaa ja hyvää mieltä tuottavaa. Jokaiselle löytyy varmasti mieluinen laji. Arjen organisointi, asioiden priorisointi, hyvä ravitsemus, palautuminen ja lepo tukevat myös arjessa jaksamista.


Ota yhteyttä! Mukava jos voin auttaa Sinua tai perhettäsi,

Lämpöisin terveisin

Sari

Koulutus ja osaaminen

 • Ammatillinen opettaja, terveysala, 2020
 • Liikunnan ammattitutkinto, Personal trainer, urheiluopistojen sertifikaatti, 2016
 • Terveydenhoitaja, sairaanhoitaja 2005
 • Lähihoitaja, 2002
 • Imetysohjaus, Savonia amk
 • Vahvuutta vanhemmuuteen -ohjaaja
 • MLL Varhainen vuorovaikutus, Savonia amk
 • Raskausdiabetes, Savonia amk
 • Työ- ja organisaatiopsykologian opintoja, Itä-suomen avoin yliopisto
 • Kasvatustieteen opintoja, Jyväskylän avoin yliopisto
 • Kasvatuspsykologian opintoja, Lapin avoin yliopisto
 • Pianonsoitto 10 vuotta, klassisen laulun perusopintoja, kuorolaulu 12 vuotta

Työkokemus

Hoitoalalla 17 vuoden kokemus, terveydenhoitajana 9 vuotta äitiys- ja lastenneuvolassa, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon sijaisuuksia.

Arkistosihteeri

Sairaanhoitajana lastenosastolla sekä kotisairaanhoidossa.

Ohjaaminen: Äitiysliikuntaryhmä, terveysliikunta, perhe- ja synnytysvalmennukset, vahvuutta vanhemmuuteen, imetysohjaus

Päiväkotiavustajana päiväkodeissa